UA-132763232-1

What we do

Organisatie ontwikkeling

HVMK helpt u strategische keuzes te maken bij de ontwikkeling van uw organisatie:

  • De kwaliteit van uw dienstverlening
  • De efficiency van uw processen
  • De ontwikkeling en vermarkting van nieuwe PMC’s

Kwaliteit en efficiency

De inrichting van slimmere interne processen zorgt voor een toenemende efficiency gepaard met een hogere kwaliteit van de dienstverlening. Op basis van een samen met de Radboud Universiteit ontwikkelde methodiek brengt HVMK uw processen in beeld en maakt verbeterpunten zichtbaar.

Ontwikkel nieuwe PMC’s

De uitbreiding van het dienstenportfolio? Eerst wilt u de behoeften van uw (toekomstige) doelgroepen kennen. HVMK voert marktonderzoek uit, brengt de functionele en technische requirements in kaart en zorgt voor launching customers.

Samen groeien

Samenwerking in de regio en/of in de keten kan uw organisatie een groot voordeel opleveren. Wat zijn uw opties en hoe komt u in contact met potentiële kandidaten? HVMK adviseert en begeleidt u gedurende het gehele traject.

Onze kracht

HVMK kent uw organisatie en de omgeving waarin u opereert. Tegelijkertijd zijn haar professionals in staat om out-of-the-box te denken en adviseren daardoor innovatieve oplossingen die in de praktijk uitvoerbaar zijn. In detail weten waarom deze aanpak succes heeft? Lees het hier.

Direct contact opnemen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.