ICT Congres 2018: terugblik

Op 1 november 2018 organiseerden Wildsea, Aiesec en HVMK voor de derde keer het ICT Congres Groningen.

We kijken terug op een geslaagd congres waarop natuurlijk Rik Vera en Erwin Blom op geheel eigen wijze hun stempel drukten.

Niet minder interessant waren echter de 10 workshops van Daar[om], The Factor E, Qbit, Privacy Concepts en LinQhost. Respectievelijk behandelden zij Online Marketing, Webdesign, IT Security, IT Privacy en Hosting.

De opening werd (voor de derde keer!) verzorgd door Joost van Keulen, wethouder Economische Zaken van de gemeente Groningen, altijd goed voor een stevig betoog voor Groningen als dé ICT stad en natuurlijk de nodige kwinkslagen richting het publiek.

Marja Doedens, bestuurder MKB Noord, had als dagvoorzitter de teugels stevig in handen en zorgde voor een soepel lopend congres. Zij interviewde daarnaast de organisatoren en zorgde voor de nodige interaviteit met de zaal.

Na afloop werd er weer volop genetwerkt tijdens de afsluitende hapjes & drankjes, zoals altijd prima verzorgd door de catering van Martini Plaza.

Degenen die het congres gemist hebben, maar meer willen weten over het thema “Digitalisering in het MKB” kunnen uiteraard contact met ons opnemen. Het speciale Digitalisering Voucher is beschikbaar tot 31-12-2018 en geeft recht op een forse korting. Maak er gebruik van!