UA-132763232-1

How we do it

Kennis

Wat HVMK onderscheidt van haar concurrenten is het feit dat haar primaire expertise voortvloeit uit een academische vorming in de Organisatie- en/of Bedrijfskunde.

Uiteraard beschikken de HVMK-ers daarnaast over state-of-the-art kennis van digitalisering. En zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Deze kennis is vaak autodidactisch verworven, en later geformaliseerd door certificering en accreditatie.

Ervaring

Al tientallen jaren ondersteunen de hoogopgeleide professionals van HVMK organisaties  bij het efficiënter inrichten van hun bedrijfsprocessen. Al dan niet met behulp van technologie.

Sinds de jaren ’90 draagt HVMK bij aan innovaties op het gebied van infrastructuur, software ontwikkeling en online toepassingen. Hierdoor kunnen de HVMK specialisten nieuwe technologische ontwikkelingen snel op waarde schatten. En omzetten in praktisch toepasbare adviezen voor uw organisatie.

Onafhankelijkheid & objectiviteit

HVMK is volstrekt onafhankelijk, niet gebonden aan technologieën, of verbonden met marktpartijen. Alleen zo kan zij haar relaties objectief en betrouwbaar adviseren.

Eigenaarschap

Eén aanspreekpunt, meteen de juiste persoon aan de telefoon, duidelijke afspraken.

Resultaat

HVMK bewijst dat haar dienstverlening ook daadwerkelijk rendement oplevert. In voorkomende gevallen levert zij de implementatie van haar oplossingen op basis van prestatiecontracten.

Meer info

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.